Thursday, July 25, 2013

Dovlecei cu sos de smântână şi usturoi

Ştiţi că eu şi bucătăria mea... de fapt, la cât mi-e de străină, e impropriu să-i spun "a mea", dar în fine... eu şi ea, cum spuneam, nu trăim în acelaşi univers. Ne tolerăm reciproc, eu reuşesc cu brio să o evit şi ea se mulţumeşte că o menţin curată şi îi ud florile :D

Dar azi am greşit. Forţată de împrejurări - nişte prieteni foarte buni de la Galaţi mi-au adus o mulţime de fructe şi legume, printre care şi câţiva dovlecei - m-am compromis iremediabil:

- 3 dovlecei - prăjiţi feliuţă cu feliuţă şi acoperiţi cu un sos obţinut din:
- smântână;
- 2-3 căţei de usturoi;
- vegeta;
- piper.

Nebunie!
Poza e aproximativă,
luată de aici
(unde şi reţeta e diferită,
pe a mea o ştiu de la mama).

No comments:

Post a Comment

Warning!
Default "post as google account"! Change it if you don't have one.